Kim Olde Monnikhof, secretaris

Created with Sketch.

Kim Olde Monnikhof

Mijn naam is Kim Olde Monnikhof en ik ben 42 jaar. Ik heb
een aangeboren hartafwijking (AVSD) met Eisenmenger syndroom en als gevolg daarvan heb ik ook al 42 jaar pulmonale hypertensie.

In het dagelijks leven werk ik als medewerker personeelsadministratie bij een organisatie in de gehandicaptenzorg. Naast mijn werk ga ik graag naar de bioscoop, met vrienden een hapje eten of een drankje drinken in de kroeg. Thuis vind ik het heerlijk om op de bank met de poes op schoot een serie of een film te kijken of lekker te lezen.

PH heeft een grote inpact op mijn leven en iedere dag word ik ermee geconfronteerd, maar het heeft mij nooit tegen gehouden om er op uit te
gaan en de dingen te doen die ik graag doe. Ik ken mijn grenzen heel goed en ik kies er soms bewust voor om ze wel of juist niet te overschrijden.

Sinds kort ben ik secretaris binnen de stichting en ik verheug me er op om samen met de andere bestuursleden en iedereen die donateur
is ervoor te zorgen dat PH meer naamsbekendheid krijgt, waardoor er meer geld komt voor onderzoek en dat PH hopelijk ooit te genezen zal zijn.