Rob Brehler, bestuurslid

Created with Sketch.

Ik ben Rob Brehler, 57 jaar, en sinds oktober 2020 bestuurslid.

In maart 2018 is onze jongste dochter Margot overleden aan de gevolgen van pulmonale hypertensie. Margots is slechts 21 geworden en ter nagedachtenis aan haar wil ik mij graag inzetten voor de Stichting om meer bekendheid en hoop ik ooit mee te maken dat PH niet meer dan een chronische aandoening is waar je prima oud mee kunt worden.

Sinds de diagnose PH werd gesteld bij Margot (in 1999) heb ik persoonlijk ervaren wat de impact is die deze ziekte heeft op de patient en zijn of haar omgeving. Met name bij jonge kinderen verandert er veel en moeten zij leren leven met allerlei beperkingen en omgaan met veel medicatie. Mijn ervaring hiermee wil ik graag delen met lotgenoten en helpen waar nodig.

In het dagelijks leven werk ik als Sr. Merchandising Manager voor een internationaal schoenenbedrijf. Hardlopen en golf zijn mijn grote hobbies en verder ga ik graag naar concerten.